Как да поръчам

След като изберете категория с желани продукти, изберете продукт от менюто в центъра. В отворилия се прозорец на продукта избирете количество (1,2,3...) и натиснете „добави в кошницата”. Ако е изписано съобщението ”В момента няма в наличност” за съжаление не можете да поръчате от този продукт в момента, но можете да поръчате в някой от следващите дни когато продуктът е на склад и се изписва количество. Можете да затворите кошницата и да търсите друг продукт за пазаруване който да добавите също в кошницата.

 Когато сте готови за оформяне на поръчката, натиснете "поръчай", а след това изберете дали да се регистрирате или да поръчате без регистрация. В първия случай получавате редица предимства, като търговски отстъпки при редовно пазаруване, отложено плащане при сключване на договор и др. След посочване на e-mail, име, адрес телефон за изпълнение на доставката натискате "потвърди" с което вашата поръчка е направена. Ако имате трудности с горнта процедура или предпочитате поръчка по телефон, можете да се обадите на тел. 02/8463307.

След получаване на валидна поръчка (със стойност над 20 лв) наш представител се свързва с вас чрез посочените телефон или емайл за да ви уведоми за: готовността на вашата поръчка; теглото на пратката; цената за доставка; срокът за доставка и др. В телефонният разговор вие потвърждавате посочения адрес за доставка, съгласието си с цената и сроковете за доставка. Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента. Потвърждение на поръчки се извършва от 9:00 до 17:30 часа. Ако решите да се откажете или да промените поръчката можете да го направите до 17:30 часа на същия ден, в който сте я направили.

Съобщение

Copyright © 2008-2018 Titan Trade Ltd. All rights reserved.