БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СОФИЯ - ГРАД ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50лв с ДДС!

Доставката на поръчана стока се извършва със собствен транспорт.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100лв с ДДС!

Доставката на поръчана стока се извършва от куриер. Безплатни доставки се извършват само на територията на Република България.

ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПРИ ПОРЪЧКИ ДО 50, (100) лв.с ДДС – ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА

Доставката на поръчана стока се извършва от куриер..

ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДРУГИ СТРАНИ - ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА

Доставката на поръчана стока се извършва от куриер..

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКИ ПОД 20лв.с ДДС НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ.

 

Сроковете на доставка са:

- За налични стоки поръчани до 14часа българско време – 24 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката (без събота, неделя и официални празници)

- За налични стоки поръчани след 14часа българско време – 48 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката (без събота, неделя и официални празници)

- За стоки по заявка – наш консултант ще се свърже с Вас за съгласуване строка на доставка

Стоките се изпращат след потвърждение на заявката по телефона. Потвърждение на поръчките се извършва от 9:00 до 17:30 часа.

След изпращане на стоката, Вие ще получите второ обаждане по телефона с потвърждение за изпращане и номер на товарителница.

 Доставката се ивършва до:

- Посочен от Вас адрес на територията на страната

- Офис на куриер

 При получаване на стоката, Клиентът или упълномощено от него лице следва да прегледа внимателно Стоките за евентуални външни видими дефекти – повреди, удари, други и да подпише придружаващите пратката документи. При установяване на щети при доставка, Клиентът трябва да опише в протокол, в присъствието на извършилия доставката, констатираните дефекти и незабавно уведомява ТИТАН ТРЕЙД ООД на тел 028463307.

 При липса на забележки от страна на Клиента при получаване на пратката, всички претенции за загуба, видими дефекти или механична повреда губят валидност.

 Ако доставените стоки явно не съответстват на заявените стоки от Клиента, той има право да поиска замяна на доставента стока със съответстващата на поръчаната в срок от 3 работни дни от изпращане на уведомление за това titantrade@abv.bg.

 При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, не по вина на ТИТАН ТРЕЙД ООД или куриера, ще Ви бъде оставено известие с телефон за контакт, на който можете да получите информация за начина и срока на доставка в срок от 3 работни дни. При невъзможност за връчване на пратката, договорът от разстояние се счита за прекратен, не по вина на ТИТАН ТРЕЙД ООД, като ТИТАН ТРЕЙД ООД запазва правото си да задържи заплатените от Клиента суми по съответния договор от разстояние.

При неоснователен отказ от страна на Клиента за приемане на пратката, ЕЛЕКТРОМАРКЕТ запазва правото си да задържи заплатените от Клиента суми по съответния договор от разстояние.

Съобщение

Copyright © 2008-2018 Titan Trade Ltd. All rights reserved.