Връщане на стока

 В качеството си на потребител, всеки Клиент на ТИТАН ТРЕЙД ООД  може да се откаже от поръчката и да върне закупена стока в срок от 14 дни от деня, в който стоката е била доставена на Клиента без да е необходимо да посочва причина или да дължи обезщетение или неустойка.

Моля изпратете формуляра по-долу или съобщение в свободен текст  на titantrade@abv.bg, за да ни информирате за решението си за връщане на стока. Информацията, която трябва да ни представите, за да упражните правото си на отказ са: име, адрес, телефонен номер, имейл, номер на поръчка и недвусмислено съобщение за отказ от поръчка и описание на стоката.

 ТИТАН ТРЕЙД ООД  ще Ви изпрати потвърждение за получаване на Вашия отказ и ще възстанови заплатените от Вас суми за върнатата стока или замени продукта с друг модел на същия продукт или различен продукт.

 Сумата за възстановяване ще бъде възстановена както следва:

- плащания, направени чрез наложен платеж – по банкова сметка, допълнително предоставена от Клиента

- плащания, направени с дебитна или кредитна карта – чрез възстановяване по сметката, от която е било получено плащането

Очакваме да ни изпратите обратно стоката в рамките на 14 дни след като ни информирате за Вашето решение за отказ. ТИТАН ТРЕЙД ООД  има право да отложи възстановяване на плащанията до получаване на стоките обратно или до получаване на доказателство, че стоките са изпратени към нас.

 Разходите за връщане на стоката са за сметка на Клиента.

 Стоките трябва да бъдат върнати с оригиналната опаковка, документация. При доставка на повече от една Стоки, които са една марка и един модел, Клиентът може да разпечата само един продукт, останалите трябва да бъдат върнати в ненарушена опаковка. В случай на разопакована стока, тя може да бъде върната само, ако не е била използвана.

 Правото на отказ не се прилага за стоки с нарушен търговски вид, стоки по които има наранявания, драскотини, липсващи или повредени компоненти като прилежащи продукти и аксесоари, кашони, предпазно фолио, и др.

 Клиентът има право да предяви Рекламация според Общите условия.

Формуляр за връщане на стока:

Име и фамилия :

И-мейл:

Телефон:

Номер на фактура / стокова разписка:

Номер на поръчка:

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните

Продукти:

Поръчано на:

Получено на:

Причина за връщане:

Подпис на потребителя (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия):

Съобщение

Copyright © 2008-2018 Titan Trade Ltd. All rights reserved.